Overzicht Vakantiehuizen- een rustige omgeving

Overzicht Vakantiehuizen Landgoed Rijckholt

De Vakantiehuizen

De voormalige Galerie Op Landgoed Rijckholt is  gelegen naast het woonhuis uit 1850 van Rob en Barbara. Het is een stiltelocatie. Err zijn een 5 tal vakantiehuizen te huur. Een echte familieplek. Waar je makkelijk met meerdere gezinnen kunt verblijven. Het is niet geschikt voor groepen die luidruchtig zijn, een feestje vieren of niet na 22.00 uur stil kunnen zijn. Ieder huis heeft een eigen terras maar deze zijn geschakeld, dus ook voor de rust van de buren is het nodig van de rust te genieten. De Diamant is geschakeld met een comfortabele vakantiestudio studio voor de (groot)ouders, die gekoppeld is Deze senior lodges zijn ook heel geschikt voor een echtpaar. We hebben geprobeerd de indeling zo flexibel mogelijk te houden, zodat er vele mogelijkheden zijn. Als u Barbara even belt kunt u samen met haar kijken wat voor u de passende oplossing is.

De vakantie huizen worden in principe per week verhuurd. Maar als het geen hoogseizoen is zijn ook midweek of weekends mogelijk.

Bij meerdere weken passen we een korting toe.

De Diamant

Wie wil er nu niet eens in een diamant slapen? Deze naam hebben we aan dit huis gegeven om dat op de eerste verdieping een erker is aangebracht in koper, met meerder vlakken. En in de volkmond spreekt men bij zo’n afwijkend vorm al snel over een diamant. Het huis heeft 5 slaapkamers (11 bedden) met een grote keuken en ruime living. Veel ruimte dus. De slaapkamer beneden is ruime kamer met 2  bedden en een eigen badkamer een zitje en tv. Dit biedt dus mogelijkheden voor een familievakantie met meerdere generaties


Meer over dit Vakantiehuis

De trotse Pauw

Dit vakantiehuis dankt zijn naam aan de afbeelding van de Pauw boven de voordeur. Op het terrein lopen daadwerkelijk 2 pauwen de hele dag te pronken en ’s avonds slapen zij boven in de Treurwilg.

Dit appartement heeft 2 slaapkamers met 6 bedden (1 onderschuifbed)

Samen met het Zeeuws Knoopje ligt dit appartement aan de kopse kant van de Galerie met de deur op het Oosten. Beide appartementen hebben een eigen terras op het Zuiden. Iedere huis heeft zijn eigen tuindeel wat natuurlijk overloopt in de hele grote tuin voor gemeenschappelijk gebruik. Achter de historische vluchtstal voor het veel is het nieuwe zwembad gepland


Meer over dit Vakantiehuis