Overzicht Vakantiehuizen- een rustige omgeving

Overzicht Vakantiehuizen Landgoed Rijckholt

De Vakantiehuizen

De voormalige Galerie Op Landgoed Rijckholt is  gelegen naast het woonhuis uit 1850 van Rob en Barbara. Het is een stilt locatie. Er zijn een 5 tal vakantiehuizen te huur. Een echte familieplek. Waar je makkelijk met meerdere gezinnen kunt verblijven. Het is niet geschikt voor groepen die luidruchtig zijn, een feestje vieren of niet na 22.00 uur stil kunnen zijn. Ieder huis heeft een eigen terras maar deze zijn geschakeld, dus ook voor de rust van de buren is het nodig van de rust te genieten. De Huizen kunnen geschakeld worden met een comfortabele vakantiestudio studio voor de (groot)ouders, die gekoppeld is We hebben geprobeerd de indeling zo flexibel mogelijk te houden, zodat er vele mogelijkheden zijn voor de familie. Als u Barbara even belt kunt u samen met haar kijken wat voor u de passende oplossing is.

De vakantie huizen worden in principe per week verhuurd. Maar als het geen hoogseizoen is zijn ook midweek of weekends mogelijk.

Bij meerdere weken passen we een korting toe.

De Diamant – Galerie 1

Wie wil er nu niet eens in een diamant slapen? Deze naam hebben we aan dit huis gegeven om dat op de eerste verdieping een erker is aangebracht in koper, met meerder vlakken. En in de volkmond spreekt men bij zo’n afwijkend vorm al snel over een diamant. Het huis heeft 5 slaapkamers (11 bedden) met een grote keuken en ruime living. Veel ruimte dus. De slaapkamer beneden is ruime kamer met 2  bedden en een eigen badkamer een zitje en tv. Dit biedt dus mogelijkheden voor een familievakantie met meerdere generaties


Meer over dit Vakantiehuis

Zeeuws Knoopje – Galerie 3

Dit vakantiehuis dankt zijn naam aan het bekendste Zeeuwse sieraad. “De Zeeuwse Knoop”,  oorspronkelijk zilver aan de broeksband. Maar een beeldmerk geworden voor van alles. Er zijn zelfs cakes en taarten in de vorm van een Zeeuwse Knoop gemaakt. Wat veel mensen niet weten, is dat Zeeuws Knoopje ook een heel  lieflijk bloemetje is, als je goed zoekt kun je het soms vinden in de tuin. Maar voor jullie is het gewoon een heerlijk huis.

Dit huis heeft 3 slaapkamers met 6 bedden. Aan de voor- en de achterkant zijn 2 grote slaapkamers met een dubbelbed en er tussen in een kinderslaapkamer met een stapelbed

Samen met het Fiere Fazant kunnen wij deze  2 huizen met elkaar verbinden als er grotere families komen logeren. Zeeuws Knoopje  lijkt qua indeling het meest op de Zilte Zeeuw. Met een eigen terras op het Zuiden. Ieder huis heeft zijn eigen tuindeel wat natuurlijk overloopt in de hele grote tuin voor gemeenschappelijk gebruik. Achter de historische vluchtstal voor het veel is het nieuwe zwembad gepland


Meer over dit Vakantiehuis

De Zilte Zeeuw – Galerie 2

Zeeland is het land van de Zeeuwse, Zilte Zaligheden of van de Zeeuwse wind, of Goed Zeeuws – Goed Rond. In dit huis is het de bedoeling dat je Zeeland voelt. de weidsheid van de tuin en het zwembad, vuurplaats en de trampoline achter de vluchtstal. Het huis heeft 3 slaapkamers (6 bedden) met een grote keuken en ruime living. Veel ruimte dus. De slaapkamers hebbe ieder 2  bedden en er is een tussenkamer met een stapelbed voor de kinderen.


Meer over dit Vakantiehuis

De Fiere Fazant – Galerie 4

Dit vakantiehuis is naast de Trotse Pauw gelegen met  de afbeelding van de Pauw boven de voordeur. Op het terrein lopen daadwerkelijk 2 pauwen de hele dag te pronken en ’s avonds slapen zij boven in de Treurwilg. Maar de Pauw is een erfdier, terwijl de Fazant wel de kip van het bos genoemd wordt. De haan is enorm fier en mooi om te zien. Hij maakt ook altijd een indringend geluid als hij verstoord wordt en wegvliegt. Dat geeft wel de mogelijkheid  om niet gestoord te worden.

Dit huis heeft 3 slaapkamers met 6 bedden (1 onderschuifbed)

Samen met het Zeeuws Knoopje kan dit huis huis een groot familie huis vormen voor 12 personen,.

Leuk aan dit huis is, een terrasje op een vlonder bij de drinkput. Heerlijk voor de ochtendzon.

Ieder huis heeft zijn eigen tuindeel wat natuurlijk overloopt in de hele grote tuin voor gemeenschappelijk gebruik. Achter de historische vluchtstal  is het  zwembad, de trampoline en een vuurplaats voor de barbecue.

meer over dit vakantiehuis

De trotse Pauw – Galerie 5

Dit vakantiehuis dankt zijn naam aan de afbeelding van de Pauw boven de voordeur. Op het terrein lopen daadwerkelijk 2 pauwen de hele dag te pronken en ’s avonds slapen zij boven in de Treurwilg.

Dit huis heeft 2 slaapkamers met 6 bedden (1 onderschuifbed)

Samen met het Zeeuws Knoopje ligt dit appartement aan de kopse kant van de Galerie met de deur op het Oosten. Beide appartementen hebben een eigen terras op het Zuiden. Iedere huis heeft zijn eigen tuindeel wat natuurlijk overloopt in de hele grote tuin voor gemeenschappelijk gebruik. Achter de historische vluchtstal  is het nieuwe zwembad, de trampoline en een vuurplaats voor de barbecue.


Meer over dit Vakantiehuis