Vakantiehuis – de trotse pauw 1

Vakantiehuis Landgoed Rijckholt - de Trotse pauw 1

PHOTO-2019-06-18-18-21-46[1]

Vakantiehuis in gerenoveerde boerenschuur

Op het terrein aan de overkant van de Provincialeweg, dat 2,6 Ha eigen tuin heeft en aangrensend 4,5 Ha vrij toegankelijk bos staat een voormalige rietgedekte schuur, die 10 jaar geleden volledig herbouwd en gerenoveerd is. 10 jaar lang is er een Galerie geweest en nu is deze schuur onderverdeeld in een vijftal vakantiehuizen. Met een eigen terras en toegang tot de gemeenschappelijke enorme tuin. De indeling is ruim met beneden 2 ruime kamers , waarvan 1 met open keuken. Begane grond oppervlak is 60 m2. Boven zijn 2 slaapkamers met douche en toilet.

Dit is het eerste jaar dat deze vrij aan de tuin liggende appartementen na de herindeling verhuurd worden.

Faciliteiten

Vakantie met grote eigen tuin als onderdeel van een gerenoveerde boerenschuur.

Algemene kenmerken
Aantal personen: 4
Woonoppervlak: 75 m2
Perceeloppervlak: 703 m2

Niet roken

Woonkamer
Woonkamer
Kabel tv
Internet +wifi

Slaapkamers
Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en de mogelijkheid voor kinderbed
Slaapkamer met stapelbed

Sanitair

Badkamer met douche, wastafel en toilet

Keuken
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Combimagnetron

Tuin
Grote  tuin en toegang tot mijmertuin (1Ha)
tuinmeubelen
Parkeerplaats

Overige
Centrale Wasmachineruimte

Het Veerse Meer, vlakbij Geersdijk
Het Veerse Meer, vlakbij Geersdijk

Logées

Binnen de paviljoenbouw hebben wij ook veel ruimte voor logées. Familie en kennissen kunnen met familiekorting logeren in onze Bed and Breakfast en de Bed Breakfast wordt ook veel gebruikt voor familie reünies en feesten. In de zomer is het een genot om tijdens een wandelingetje de kinderen van Bed and Breakfast gasten op de trampoline of op de skelters te zien spelen. Landgoed Rijckholt is een plek waar drie generaties zich van jong tot oud thuis voelen.

jonge-eendjes-in-de-vijver

Wel de lusten, minder de lasten

De gezondheidssituatie en daarmee de zorgbehoefte kan als je ouder wordt heel plotseling veranderen. Meestal is het mogelijk om dan meer zorg binnen te brengen en gewoon in uw eigen appartement te blijven wonen. Er zijn ook situaties denkbaar (bijv. dementie) dat een hele andere zorg nodig is. Gelukkig kunnen wij dan een passende oplossing op het eigen terrein bieden. Voor echtparen is dit heel plezierig, omdat het mogelijk is om (gedeeltelijk) bij elkaar te blijven, waardoor u als partner wel de lusten, maar minder de lasten heeft van de zorg. Bovendien vindt u als partner op het landgoed snel mensen die begrijpen wat u meemaakt, omdat zij in een vergelijkbare situatie zijn en het zorgteam besteed ook specifiek aandacht aan partners en familie.